Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken dan kan dat via het onderstaande formulier of via de contactgegevens. Ik neem dan telefonisch contact met u op. 

Om de rust tijdens de behandeling te bewaren ben ik niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt in de voicemail, wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Contact

 • Telefoon06 83779539
 • Emailinfo@mooivoet.nl
 • BezoekadresSterrenkroos 62, 8043 NX Zwolle

  Bereikbaarheid:
  De praktijk is gevestigd aan de Sterrenkroos 62 in Zwolle en is goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of rollator.
   
  Auto
  U kunt de praktijk gemakkelijk bereiken vanaf de Mastenbroekerallee. Vanuit rijrichting aa-landen/holtenbroek gaat u bij de rotonde Werkerlaan rechtdoor, sla daarna bij de eerste mogelijkheid rechtsaf op de Sterrenkroos. Komt u vanuit rijrichting de N331 Hasselt-Zwolle, dan slaat u linksaf naar de sterrenkroos voordat u de rotonde nadert bij Werkerlaan (winkelcentrum stadshagen).
  Zodra u sterrenkroos oprijdt, vind u na ± 70 meter de praktijk aan de rechterkant. U kunt gratis parkeren. Aan het einde van de straat vindt u rechts om de hoek nog meer parkeergelegenheid.
   
  Fiets
  De praktijk ligt gelegen aan de Sterrenkroos.  Vanaf rijrichting winkelcentrum Stadshagen neemt u de rotonde Mastenbroekerallee/Werkerlaan, de 3e afslag. Daarna vindt u de sterrenkroos aan de rechterkant. U kunt uw fiets parkeren voor de ingang van de praktijk.
   
  Openbaar vervoer
  De praktijk is goed te bereiken via busvervoer. Vanaf station Stadshagen of station Zwolle centraal kunt u op Lijn 1 instappen. Bij halte Fioringras kunt u uitstappen en is de pedicure praktijk binnen enkele minuten op loopafstand te bereiken.
   
  Route Pedicure Praktijk MooiVoet Zwolle